Yoo! pierwszy zestaw duzo lepszy i ten bym brał ale to od finansów twoich zalezy zestrajasz antene-najlepsze sa te anteny przkrecane do karoserii 1,5m mam magnesówke ale nie jestem zadowolony. tu masz adres firma EUROSAT ul. Mikołowska428 tel.32-222-76-35 Mysłowice tam ci pomogom dobrac i dostroic radyjko
Yoo!, jak dla mnie to line te zestawy oby dwa, dla mnie dobrymi radyjkami są presidenty i takie bym ci polecił to sprawdzony producent dość popularny co do anteny to im dłuższa tym lepsza bo masz wiekszyzasięg odbioru oraz nadawania, a co do strojenia to każde radyjko trzeba zestroić aby uniknąć jego zniszczenia... Jeżeli kupujesz nowe radio to w sumie niama strachu bo masz gwarancje, szukaj radyjka z filtrem przeciwzakłuceniowym ASC co pozwoli ci zredukować w znacznym stopniu szumy. Podstawą przy zakupie jest zadanie sobie pytania w jakim stopniu będziesz kożystał z tego sprzętu?? Wtedy łatwiej jest znaleść coś dla siebie dobrego w przystępnej cenie.
_________________ 2oo9: Piknik u Bartaza. 2o1o: WOŚP-MikołóVW,Spot integracyjny Kraków,Cult- styl Saisonauftakt Rothenburg,IV Zlot Vag Nysa,Pleszew VWigwamy,Rogoźnik,UstronióVWka,Summer Cars Party,
Kosmos tylko wiesz im dluzsza antena tym wiekszy zasiego to sie zgodze ale niestety lapie wtedy szumy z radii tzw biedronkowych i nawet ASC czasem nie pomaga. Jezeli nie stac Cie na president polecam rowniez radia spod znaku Midland sa tansze a rowniez dobre(W busie posiadam presidenta i antenke 1.5m i chodzi podobnie co midland w Vencie z antena Hustler) Na dlugie trasy President na lokalne przemieszczania Midland Allan. Takie moje zdanie No i wiadome ze trzeba zestroic radio i antene zredukuje szumy i nie zepsuje radia:)