MAPET, z tego co się dowiadywałem w gronie użytkowników audi 80, to średnice wkładu są takie same co ori wkład, oczywiście mam na myśli wkład z KITu
na allegro są wkłady chyba TA, czy innej tańszej firmy po 239pln za 2szt. - w sumie, to potrzebowałbym teraz tylko dwa wkłady do przednich kolumn - jeśli nie jest jakiś większy kłopot, prosze o cene i najlepiej pare przykładów
ps. do czego porównywalny jest wkład Supersport'a? (na stronie producenta jest cena ponad 700pln za 4szt.)
Wysłany: Pon 26 Lip, 2010 00:58
Mam pytanko. Na Twojej stronie jest zestaw sprężyn z WEITEC'a -35 - -45 i w opisie jest napisane, że mogą być stosowane z amortyzatorami fabrycznymi. Napisz mi jak to się ma do bezpieczeństwa i żywotności amortyzatorów??
I jaka była by cena za zestaw do MKIII VARIANT, bo jest link do katalogu, ale wyskakuje mi jakiś błąd
PozdraVWiam
_________________ Every Day I See My Dream
---------------------------------------------------------------------------------
Czasami 5cm robi wielką różnicę...
Wysłany: Pon 26 Lip, 2010 11:02
to wiem, że szybciej się zużyją tylko pytam czy nie będzie problemów z podbijaniem na hopkach itd... Bo jeśli to ma zmniejszyć bezpieczeństwo jazdy to już lepiej poczekać i kupić razem z amorkami... Dane poszły na PW
_________________ Every Day I See My Dream
---------------------------------------------------------------------------------
Czasami 5cm robi wielką różnicę...