Siema Wszystkim, jestem Michał. Wkoncu dorobilem sie własnego Autka: jest to Golf III <WIEM WIEM ZDJECIE BEDA NIEDLUGO W GARAZU > Pochodze z Lublina, ale studiuje w Katowicach na AWF i w tym miescie spedzam 95% Roku Pozdrawiam Wszystkich !!
Witam, jestem Łukasz, jeszcze nie mam VW, ale zaraziłem sie tym od kolegi Serka dzieki niemu sie tu znalazłem. Jak narazie mam jeszcze swojego parcha którego trzeba zmienić na VW! pzdr
_________________ 2oo9
ustronióVWka, M1 Wojna pn-pd,Summer Cars Party
2o1o
Rozpoczęcie sezonu OSSY, Juwenalia Sosnowiec, Auto Moto Elegancja & Expo Tuning Show, Summer Cars Party IV, ...
Witam VAG-maniaków;)Jestem tutaj nowy mam na imie Artur i jestem z Sosnowca , w sobote kupilem Passata B5 tdi kombi poniewaz w styczniu bede Tatusiem:))
Mam pare rzeczy do zrobienia przy nim ale sie zrobi i pojawie sie wtedy na spocie;)
Bylem klubowiczem Mazdy 323-klub i teraz loguje sie u was:))
Mam nadzieje ze w razie pomocy moge liczyc na was bo widze duza ilosc kolegow z sosnowca.Tak wiec witajcie i do zobaczenia na spocie;))
Witam wszystkich użytkowników VW. Jeżdżę Meridą , silkik shimano interesuje mnie motoryzacja grupy VAG dlatego za podpowiedzią kolegi z forum postanowiłem do was dołączyć.